Vår affärsmodell

Att skapa innehåll och ständigt förbättra Sportskollen.se är något som kräver tid och inbitna individer. Vi har valt att göra sidan gratis för samtliga besökare istället för att använda oss av betalvägg eller medlemskap. För att sidan skall underhållas och bära de kostnader som den bär har vi istället valt att finansiera den genom affiliate. 

Vad innebär vår affärsmodell?

Det innebär att vi får betalt för trafik till vår sida eller om vi skickar trafik vidare till någon av våra samarbetspartners. Detta är kostnadsfritt för dig som besökare och påverkar in dig på något sätt ekonomiskt. Snarare tvärtom där du kan få ta del av erbjudanden och bonusar från bolagen som de tillfälligt erbjuder. 

Påverkar detta våra texter? 

Nej är det korta svaret. Vi arbetar alltid med att innehållet kommer främst här på Sportskollen.se. Vid rankingar och sammanställningar har vi alltid användaren i fokus för att bygga en långsiktighet. Vi tror på bra innehåll som uppskattas av läsarna. Det ger i sin tur rätt typ av besökare för våra samarbetspartners när ni klickar vidare till deras sajter. 

 

Gillar ni det vi gör? 

Dela gärna sidan.